Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

λοατ ορολογια στους Ι/Σ

σκεφτομαι πολλες φορες την ημερα ποσες λεξεις- φρασεις κλειδια για την ελληνικη ιχθυοκαλλιεργεια ειναι κοινα με λεξεις στην λοατ κοινοτητα.
ακομα και αυτο το ιδιο ΛΟΑΤ, ετσι?
για παραδειγμα προισταμενη/ος προπαχυνσης λειπει για ρεπο και αφηνει πισω προγραμμα για δουλειες. διαβαζω.... να γινει τεστ Φ-ΛΟΑΤ στις δεξαμενες με Μ.Β. απο 0,4-0,8.
ο νους μου παντα παει στο οτι μου ζητα να ρωτησω απο τα ιχθυδια αν ειναι (Φ)ιλοι των (Λ)εσβιων (Ο)μοφυλοφιλων (Α)μφισεξουαλικων και (Τ)ρανς και τιποτες αλλο.
ή γραφω μετα το τελος μιας κουραστικης μερας τις διαλογες και περναω τα εξεις......
125062 ψαρια @ 0,79 bottom μπαρα 4,5
203524 ψαρια @1,02 top μπαρα 4,5 (εδω θελω να προσθεσω οτι με την λεξη μπαρα μας ερχονται και αλλα πραγματα στον νου)
και σκεφτομαι οτι στην αρχικη δεξαμενη (ιδιαιτερα στις τσιπουρες που ειναι πρωτοανδρες) την νυχτα που κοιμομασταν ησυχοι γυριζοντουσαν hardcore gay porn.
ή αλλο παραδειγμα.....
σε συνεδριο ιχθυολογων ακους την παρακατω συζητηση....
-στον σταθμο βεβαια που ειμαι αυτην την εποχη κανουμε παθητικη διαλογη δοξα τον Δαρβινο γιατι υπαρχει ελλειψη προσωπικου....
-σωπα ρε τσακαλι, με τους μαλακες τους δικους μας που εχουν κολλησει στην ενεργητικη και μας εχουν κοψει την μεση... να ρθω απο εσας....
-ρε (τριτο ατομο στην συζητηση ) δεν εχετε ακομα καταλαβει οτι το μελλον ειναι στην ενεργοπαθητικη και σιγουρα και ξεκουραστα σε ποιον πλανητη ξεφτιλιζοσαστε? αυτος που θα βρει πατεντα ενεργοπαθητικης θα σκισει φαντασου παραγωγες που μπορει να βγαλει...
-μμμμμμ (οι αλλοι δυο σκεφτονται ξυνοντας ελαφρα το σαγονι τους).


εχω αδικο?????

5 σχόλια:

Saturnos είπε...

It's all in the eye of the beholder, λένε στο δικό μου χωριό που δεν είναι προφανώς το Beaumaris του Anglesey.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες για τα ροτιφέρ. Πολύ νοστιμα δείχνουν. Υπάρχουν στα ζαχαροπλαστεία; Να παραγγείλω δλδ του τύπου L διότι τα S ίσως είναι πολύ μικρά για να τα φτιάξουν , απ' ότι κατάλαβα.

Επίσης αν προσκαλέσουμε μια γοργόνα ,φαντάζομαι, θα είναι πολύ καλό να έχουμε μερικά χιλιάδες τριγύρω στο σπίτι να της προσφέρουμε;
Ή μήπως κάνουν και για τις ανθρωπολόγους; και αυτές καλές είναι...


p.s. Όσον αφορά αυτόν τον απατεώνα τον Αλεξαντερ Ανερσον, απ' ότι έμαθα είναι καθολικός και δουλεύει για το βατικανό.

γεια σας , και να προσέχετε.

ΣΑΥΡΑ είπε...

σατουρνε,
τα ροτιφερα απο μονα τους ειναι κομματακι ανοστα. περνουν παντα την γευση του εμπλουτιστικου που τους δινεις και επισης πρεπει να εχεις στον νου σου οτι σαν ευρυαλο ειδος που ειναι μεγαλη σημασια εχει και η αλατοτητα στην οποια καλλιεργουνται ετσι δεν μπορω να σου πω αν θα ειναι ζαχαροπλαστειο που θα τα βρεις ή μπακαλικο διπλα στις πικλες.
τα S μπορει να ειναι μικροτερα μα ειναι πολυ πιο ευκολο να τα φτιαξεις καθως γεννοβολανε σαν τρελα.
στην ερωτηση αν πρεπει να εχεις πολλα (και μιλαμε για δις οταν μιλαμε για ροτιφερα σε σταθμους) στο σπιτι σου οταν προσπαθεις να ριξεις γοργονα εχω να σου πω πως τα ροτιφερα ειναι τροφη για τα πρωτα λαρβικα σταδια και αν εχεις τοσο μικρη γοργονα στο σπιτι σου θα εχεις σοβαρα προβληματα με τον νομο.
οσο για το μεγαλυτερο λαμογιο της ιστοριας των Θρησκειων το ειχαμε υπ΄οψιν, ευχαριστω ουτως η αλλως δια την πληροφοριση anyway που λενε και στο χωριο μου το Beaumaris του Anglesey.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό μου Ιγκουάνα,

Ο κύριος 1 + i αποχώρησε με κατεύθυνση βόρεια, να ζήσει δίπλα στο χειμαρώδες ποτάμι.
Ο κύριος 1 - i παρέμεινε στην Αθήνα.
Καιρός να ασχοληθεί με το ενυδρείο του.

Ο πιστός σας cyber - Stalker,
Μίστερ Χάιντ

ΣΑΥΡΑ είπε...

μιστερ Χαιντ πως τα λετε!!!!

Mercury είπε...

Ε, λοιπόν, "203524 ψαρια @1,02 top μπαρα".
Αισθάνομαι καλυμμένος.