Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Κριση στην Αγορα Γοργονας

μην μπερδευεστε με απομυμισεις, αυτο ειναι απλα ενα παιχνιδι για τον γονο γοργονας απο 70-110 ημερων


εχθες ημουν για 4 ωρες σε ενα συμβουλιο που εξεταζε τα πως και τα γιατι της εξευτελιστικης τιμης της γοργονας στην Ευρωπαικη αγορα αυτην την εποχη.

Απο
την στιγμη που ειδαμε πως μπορουμε να βγαλουμε με μικρες θνησιμοτητες και χαμηλο κοστος , οι οποιες πουλιοντουσαν και σε μεγεθη μικροτερα απο οτι αρχικα υπολογιζαμε και καθως οι τεχνογνωσια εχει ξεφυγει απο τα στενα ορια της μιας εταιριας, ειχαμε ολοι μπει σε μια κουρσα αυξησης της παραγωγης και πτωσης της τιμης.

ειχαμε μαλιστα πουλησει εκατομμυρια ελλατωματικα κομματια στην Βρετανια που πωλουνται με 2,4 Ευρω το κομματι με την εμπορικη ονομασια Mermaid Tesco Value και με την ειδικη σημανση "It may contain nuts" καθως εχουμε αναιδεστατους που ακομα τρων κρυφα πινατς στην δουλεία, αλλα και παλιοσπουργιτα, που κανουν την αναγκη τους πανω απο τις δεξαμενες της προπαχυνσης, αφου πριν γεμιζουν την κοιλια τους σπορους.

Ο προισταμενος επι των πωλησεων εβαλε βεβαια την συζητιση σε μια αλλη βαση.
μας ζητησε να σκεφτουμε την πιθανοτητα καποιος ανοητος να διοχετευσε στην αγορα το σπανιο ειδος της γοργονας των ευχων, που εχουμε κανει ειδικη συμφωνια πως θα κρατησουμε σε εργαστηρια μονο για επιστημονικες μελετες και ο αθωος πολιτης που την αγορασε τα Χριστουγγενα για το παιδι του (ως μια απλη) να ευχιθηκε φωναχτα μπροστα της να ηταν πιο φτηνη.

Η υποψεια και μονο οτι κατι τετοιο μπορει να εχει συμβει με εχει αφησει αγρυπνη της τελευταιες ημερες.
σας προειδοποιω, αν ειναι ετσι μας περιμενουν πολλα δεινα.
η ευχη του αγνωστου ανοητου δεν μπορει να αναστραφει παρα με την βοηθεια μιας αλλης γοργονας των ευχων.
θα ειμαστε τοσο τολμηροι ωστε να το δοκιμασουμε?
θα ειναι αυτη η πρωτη ευχη που θα ακουσει?
θα το επιτρεψουν οι κυβερνησεις των κρατων που μας απαγορευσαν την παραγωγη τους ή θα ασκησουν βετο για αλλη μια φορα στον ΟΗΕ?
ποσο συνετο ειναι να δοσουμε αυτην την εποχη προσβαση στο πανισχυρο αυτο βιολογικο οπλο?
τρεμω απο τον φοβο μου και η τιμη της Γοργονας συνεχιζει να κατρακυλαει